Rosii umplute cu crema de branza

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 5680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr branza proaspata
  • 100 gr branza cu mucegai
  • 4 rosii
  • 2 linguri smantana
  • 1cub unt
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza:

Rosiile le-am spalat si le-am taiat putin din fund, apoi le-am taiat deasupra ca un capac. Cu un cutit am taiat nervurile la miezul de rosie, apoi am folosit o lingurita pt a-l scoate.

Branza proaspata impreuna cu branza cu mucegai si cu sarea, smantana si untul le-am batut cu blenderul, la urma am adaugat mararul taiat marunt.

Am umplut rosiile si le-am ornat :am facut ochi din piper, nas din morcov si gurita din ardei rosu. POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

Atentie la branza,branza mea a fost cam moale si nu trebuia sa mai pun decat 1lingura smantana

2

daca branza e mai uscata puneti 2 linguri, daca nu 1 e suficient

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate